KSzS-Law

Irodánkról

Rólunk / Irodánkról

A Kántor, Szilasi, Sárközy és Társai Ügyvédi Iroda 1991 óta működik, és elsősorban gazdasági és kereskedelmi jogi ügyletek lebonyolítására szakosodott. Irodánkban jelentős számú jogász nyújt jogi tanácsadást belföldi és külföldi ügyfeleknek egyaránt, mind a magán-, mind a közszféra területén.

Hatékonyan segítjük ügyfeleink munkáját mindennapos ügyvédi feladatok ellátásában ugyanúgy, mint összetett jogi problémák megoldásában vagy belföldi vagy nemzetközi tranzakciók lebonyolításában. A magyarországi ügyvédi irodák közül egyedül, Irodánk 2005 óta tagja az Integrated Advisory Group-nak (IAG), amely független könyvvizsgáló és ügyvédi tanácsadók nemzetközi szövetsége.

Tevékenységünk középpontjában társasági és kereskedelmi jogi tanácsadás, peres eljárásokban való képviselet ellátása, valamint közbeszerzési eljárásokban való közreműködés áll. Ezen kívül széles körű tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanjog területén. A telekommunikációval, médiával és technológiával kapcsolatos ügyekben szerzett jártasságunk különösen fontos azon ügyfeleink számára, akik a dinamikus változások, az új technológia és a globalizáció kihívásainak kívánnak megfelelni.

Ezen túlmenően készen állunk arra, hogy közreműködjünk ügyfeleink üzleti érdekeinek érvényesítésében.

A Kántor, Szilasi, Sárközy és Társai Ügyvédi Iroda az alábbi szempontok alapján végzi tevékenységét:

  • gyakorlatias és üzleti megközelítés,
  • alaposság és szakértelem,
  • számos jogág terén szerzett tapasztalat,
  • széles körű helyi tapasztalat,
  • személyre szabott, ügyfélközpontú csoportok,
  • áttekinthető és nyomon követhető díjazás.

Ügyfeleink érdeke szempontjából elengedhetetlen, hogy olyan jogi tanácsadást nyújtsunk, mely a jogi háttér mellett az üzleti élet mechanizmusai és a helyi társadalmi viszonyok ismeretén alapul.